2020. június 29., hétfő

A párválasztás dinamikája és energetikája. Itt hogyan hatnak ránk a szülői párkapcsolati minták?

Nagyon sokat foglalkoztam az utóbbi hónapban azzal, hogy más oldalról és szemszögből is tisztítsam a párkapcsolati mintáimat. Ismerős számodra is az, hogy mindig vagy majdnem mindig ugyanazokat a típusú nőket vagy férfiakat vonzod be? Ez abból indul ki, amit otthonról hozol és láttál. Itt is megismétlem, hogy amit 6 éves korig láttál gyermekként a szülőktől azt egy az egybe a tudatalattidba beírtad, mivel 6 éves korig nincs szűrőnk. 

Tehát, ha egy olyan családban nőttél fel, ahol apa és anya között nem volt szeretet, nem volt harmonikus kapcsolat, akkor valószínű, hogy ezt hoztad magaddal. Tudat alatt azt a programot futtatod, hogy ez a párkapcsolat, ez a normális. Vagy ha nem volt egy idő után társa a szülőnek a válás után, akkor ezt, hogy nincs szükség, nem fontos a társ. 

Ha te is egy olyan szülővel rendelkeztél aki akár anya vagy apa alkoholista és agresszív, az többféle módon is megjelenhet, a párválasztásnál. Hiszen az alkoholizmust könnyű viszonylag kerülni. A legtöbb nő az ilyen férfitól menekül, mint a tűztől. Azonban az agresszió az elfojtásból fakad. Tehát ez megjelenthet, egy egyéb bántalmazó személyiségként. Én is utólag láttam rá, hogy a kegyetlenség sok formában jelenhet meg. Pl. a nárcizmust nehéz kiszúrni az elején. Az is egyfajta bántalmazó vagy a mazochista. Érzelmi elfojtók stb, aki nem képes figyelni az érzéseidre, sem a saját érzéseit kimutatni. 

Amíg ezeket a mintákat nem írjuk át, nem történik változás abban, hogy milyen társat vonzzunk be. Valamilyen formában meg fognak jelenni a családi és a negatív párkapcsolati minták. Vagy ha valami pl. az intimitás hiányzott a szüleid házasságában vagy a  kommunikáció, akkor ezt is valamilyen formában meg fogod teremteni. Olyan társat hívsz be, akivel ezeket nem tudod megélni. Mert ezt hiszed el, hogy ezt érdemled. A hiányzó mintákat be lehet írni, sejt és DNS szinten. Ezzel tudunk új programot teremteni. 

Tehát, mint oly sokszor mondtam, írtam, hogy minden belőlünk indul ki. A tudatalattidban ott vannak ezek a programok, amik olyanok mint egy rádió, sugároznak és attól függően, hogy mit és mennyit dolgoztál magadon, annak megfelelően fogsz ezekre a sugárzásokra meghívni valakit társként. A jó hír az, hogy most már nem kell éveket dolgozni azon, hogy ezen változtassunk, ez meg tud oldódni könnyedén, ha felismerjük, hogy a választásaink minták és hogy a rossz mintát át lehet írni. 



Azonban ahhoz, hogy meghívj egy új minőségű társat, neked is azzá a tárrá kell válnod, akit magad mellé elképzelsz. Egyszerű példa, ha te szeretnél nőként egy sportos férfit, nem lehet lusta és elhízott. Ha szeretnél egy jómódú stabil férfit, nem lehet hiánytudatot és nem lehetsz kishitű. Ha szeretnél egy stabil személyiségű társat, te nem lehet szétesett. És még sorolhatnám. Fontos, hogy te jól érezd magad a bőrödben, mert ezt fogod szintén kisugározni és a férfi először azt fogja nézni, hogy milyen a külsőd, nem a kilókra gondolok, hanem az összkép. Mert a férfi így van beprogramozva. Nőként mást nézünk meg először a férfin, de ebben az esetben is fontos az összkép.  

A szeptemberi csoportos oldás témája ez lesz, szeptember 12.-én szombaton. Még nincs meg a program leírása, ezért ha szeretnél értesülni róla, kérd a hírlevelet: https://www.mudrazia.hu/e-book/

Namaste Zia 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése