2017. január 22., vasárnap

A karma visszavág, párkapcsolat, vagy amit akartok!

Vannak olyan emberek, akik nagyon gyorsan találnak maguknak párt, társat és van akinél évek telnek el egy - egy kapcsolat között. Egyik sem jó vagy rossz. Az előbbinél attól függően mennyi idő telik el 2 kapcsolat között, előfordulhat kapcsolatfüggőség. A másiknál pedig éppen a félelem az elköteleződéstől, azonban ez is egyén függő.

Van úgy, hogy az ember lánya, ahogy én is keresi az "igazit" és ez nem egyenlő a tökéletessel vagy valamiféle illúzió képpel. Megtesz mindent a saját belső és spirituális fejlődésében, hogy a társ megérkezzen. Emellett cselekszik is, nyitott és befogadó. Látszólag mégsem történik változás. Ha valóban szeretnénk társat, ekkor kezdjük el keresni a válaszokat. Ha már végig futtattam az összes ezéletbeli családi negatív mintákat és töröltem, akkor a válasz csak az elmúlt életekben lehet. 

Mert, hogy ok mindig van, csak a gyökerét kell feltárni. Mindenki állt valamely életében a sötét oldalon. Ahogy én is. Láttam olyan életeimet, ahol életeket vettem el, hatalom vagy kéjvágyból. A karma a negatív cselekvés végkifejlete. Nem büntetés egyszerűen univerzális törvény. Ha valakinek tettel ártasz, akkor az vissza fog ütni egy életedben. Mivel magam is öreg léleknek számítok vagyis sok földi és nem csak földi inkarnációm létezett, ezért sok tisztítani valóm akadt. Az elmúlt 12 évem nagyrészt erről és a fejlődésről szólt. 


Ezeket a karmikus életeket van, hogy lehet oldani, van, hogy le kell dolgozni valamilyen önzetlen jó cselekedettel. Van, hogy kifutási idejük van és egyszerűen felül íródnak. Bármit is tapasztalsz most az életedben, remény mindig van. Egy kedves hölgyet 4 alkalommal kezeltem előző életes és jelen életes oldásokkal. Aki párkapcsolati problémákkal küzdött. Egyik gázosabb férfi után vonzotta be a másikat. Míg felszínre jöttek a gyökér életek és feloldódott az úgynevezett szívó időszak. Most úgy néz ki, hogy megtalálta az igaz szerelemet egy nagyon kedves férfi oldalán. Azonban ezért tett is. Dolgozott magán is és eljárt ismerkedni és megmutatni magát. Ez is fontos, hogy ne üljünk a 4 fal között várva a szőke hercegre vagy hercegnőre. 

Van egy könyv a címe az Isteni párkapcsolat, egység a kétség mögött. Mindenkinek úgy érzem, hogy érdemes lenne elolvasnia. Azonban most idéznék belőle. "Az energia mozgása a gyökércsakránál indul, ami aktiválja a nő befogadó első csakráját. Ezt a szintet képviselik a hagyományos férfi/női szerepek: A férfi elmegy vadászni, hazahozza a szarvast, a nő pedig elfogadja, és finom vacsorát főz belőle. Tehát befogadta a férfi első csakrás energiáját, és felemeli saját második csakrája szintjére. Így ő lesz az érzelmek aktív áramoltatója, vacsorát főz, kedves a családhoz, gondozza a gyerekeket. Ha azonban ez az első csakrás energia blokkolt, pl. a nincs megfőzendő szarvas, vagy mai példával élve: nincs pénz ételre, akkor a nő nem tudja felemelni az energiát a következő szintre. Természeténél fogva a férfi alkalmas magába fogadni a nő második csakrás gondoskodó energiáját saját második csakrájába, így egyes csakra szintjén kiáramoltatott energiája visszatér hozzá ezen a magasabb szinten. Ha ez az energia tovább áramlik, a férfi felemeli azt a harmadik csakrájába, dolgozik, sikert ér el, épít és nagyon aktív. A nő befogadja a harmadik csakrájába a férfi erőfeszítésének gyümölcsét, majd felemeli ezt az energiát saját szívébe, ahonnan szeretet formájában visszaküldi a férfinak. A férfi ezt befogadja a saját szívcsakrájába és egyértelmű igényeit a torokcsakrájából. Így emelkedik tovább az energia." 

És így tudjuk egymást felemelni. Azonban ehhez, a nőnek valóban befogadóvá kell válnia, szeretettelivé és kedvessé. A férfinak valóban gondoskodóvá, célorientálttá, teljesítővé és kommunikatívvá. Azonban sokszor ezek nincsenek meg. És itt már elcsúszik az egész rendszer. És legyártjuk az újabb karmákat, azzal, amikor egymást bánjuk, hibáztatjuk, bíráljuk és csaljuk, hazudunk a másiknak. Hogy mikor lesz ennek vége? Amikor elköteleződsz amellett, hogy megváltozol. Te és nem a másikat akarod megváltoztatni. Amikor úgy döntesz, hogy elköteleződsz magad mellett és amellett, hogy a legjobbat hozod ki magadból. Ez csupán egy választás kérdése, amit már most megtehetsz.

Namaste Zia

Egyéni oldásokra időpontot telefonon lehet kérni: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése