2017. január 10., kedd

Visszakérem az erőmet!


A gyermek, mely ártatlan és tiszta. Nagy csodálkozó tekintettel néz a szüleire, a környezetére. Magába szív mindent. Nem tud szűrni, nem tudja, hogy sok olyan dolgot is magához vesz, amitől később szenvedni fog. A szívem már gyermekként megesett azokon akik segítségre szorultak. Az első az édesanyám volt, aki szenvedett apám mellett. A gyermek meg akarja menteni a szüleit és aztán fel és odaadja az erejét azoknak, akiket szeret. Míg végül mire felnő, sokszor azt érzi, hogy kiüresedett. 

Majd jöttek a férfiak és mindegyik egy darabot belőlem elvett. Elvehette, hisz önként és boldogan adtam. Feladtam önmagam, csak hogy a másik boldog legyen. És csak adtam és adtam, míg nem volt mit adnom. A szívem bezárult. Ekkor jött egy hős lovag, ki megmentett engem. Most ő adott és csak adott és adott, azonban elfogadni nem tudott. Míg végül ő üresedett ki és ezzel a kapcsolat is sírba hullt. 



Évek telhetnek el úgy, hogy egy egy darabod valaki másnál hever, míg rá nem jössz, hogy az a rész belőled igen is hiányzik. Szükséged van rá, mivel azzal vagy teljes. Mi a teendő hát. Követeld vissza, mi a tiéd. Nem kell elmenned hozzá. Csupán kérd és vizualizáld, hogy minden olyan részed, mit másoknak adtál és a tiéd térjen vissza hozzád. És amit nem tudatosan te vettél el, az térjen vissza hozzá. Lélegezz lassan és mélyen, érzed, ahogy elveszett lélekrészeid visszaépülnek beléd és újra megtelsz élettel. Érezhetsz könnyed bizsergést, energiaáramlást. 

Amikor újra egyesülsz önmagaddal, elveszett részeiddel, akkor valami új kezdődik az életedben. Megtanultad, hogy ahhoz, hogy szeressenek nem kell többé feladnod magad. Nem kell magadból odaadni egy részt, ahhoz, hogy a másik elfogadjon. Nem kell megmentened senkit. Hisz magadon kívül senki mást nem tudsz megmenteni! 

Ekkor elindulhatsz újra felfedezni önmagad. Előfordulhat, hogy egészen más nő vagy férfi tekint rád. Egy vagy magaddal és a Forrással és a szeretet kiapadhatatlan belőled. Amikor ezt az állapotot megéled, többé nincs mitől félned. Csak élvezd és áraszd a belőled kiáradó és túlcsorduló szeretetet. 

Namaste Zia


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése