2017. január 3., kedd

Szerelemi történelem lecke


Az előző blogomban nagyon sokat foglalkoztam a szerelem témájával. És itt az idő, hogy leporoljam és újra elővegyem a szerelmet, függetlenül attól, hogy jelenleg független vagyok. A napokban olvastam éppen, azt a következtetést, vagy tényt, amire én is jutottam. Az emberi párkapcsolatokat nem tervezték ilyen hosszú távra, hisz annak idején az átlag életkor 30-40 év volt. Most, hogy tovább élünk és sokszor már 20 évesen kiválasztjuk életünk társát. Ahhoz, hogy vele együtt is maradjunk nagyon sok munkára és befektetett időre van szüksége a pároknak. 

Azonban nem csak, hogy tovább élünk. A világ fel is gyorsult. Kevesebb idő jut a másikra. Sőt emancipálódtunk és a szerepek teljesen összekeveredtek. Nincsenek kényszer vagy érdekházasságok és nincs megtiltva a válás. Mindemellett bőség zavara van. Az internet segítségével pedig már ki sem kell lépnünk otthonról, hogy pár találjunk. Ami olyan kb. mintha tűt keresnénk a szénakazalban.

Mégis mindennek dacára, én hiszek az örök szerelemben. És abban, hogy lehet, hogy a holtomiglan, holtodiglan már nem vagy csak ritkán működik. Azonban, azt meg tudom ígérni annak, aki szeretek, hogy mindent megteszek, hogy a legtöbbet hozzam ki a kapcsolatunkból. 



A dimenzióváltás óta felnyitották a szemünket. A régi minták nem működnek. Itt a feladat, amit kaptunk, hogy új mintát írjunk. Az elmúlt években felütötte az Ikerláng, lélketárs, duálpár őrület is a fejét. És igen, sokan vannak, akik megtalálták az Ikerlángjukat, vagy a duálpárjukat. Azonban sokan még mindig bele vannak ragadva abba a tévhitbe, hogy csak vele lehetnek boldogok. Ismerek olyan embert, aki évek óta várja, hogy az Ikerlángja végre őt válassza. 

Fontos, hogy felismerjük, hogy valójában, ha önmagunkat tudjuk szeretni, elfogadni, akkor bárkit képesek vagyunk. Szinte bárkivel passzolhatunk, ha azonosak az értékrendek, van közös érdeklődési kör és hasonlóak a célok. A másik tévhit az az, amikor egy nő elindul (általában ez nőknél fordul elő) a spirituális úton, akkor mindenképp rugdosnia kell a párját, hogy ő is vele fejlődjön. Onnantól sokan elhagyják a párjukat, mivel csak azt az oldalukat látják, ami nekik nem tetszik és azt, hogy ő nem akar fejlődni. Az eszükbe sem jut, hogy ami a másik emberben nem tetszik, nem fogadom el, az valójában bennem is ott van. Ha én elkezdek azon az el nem fogadott részemen dolgozni, akkor az a másikra is hatással lesz. A másikat valójában így tudom emelni és gyógyítani. 

Hogy mindezen felismerések után mit is érdemes tenni? Szeresd és ismerd meg önmagad. Légy az a nő - férfi, aki valójában vagy, álarcok, játszmák nélkül. És higgy abban, hogy valakinek pont így fogsz tetszeni. Teljesen mindegy, hogy hány éves vagy, mi a munkád, mennyi pénzed van. Létezik több olyan társ jelölt, akinek pont te kellesz. Sugárzod magadból a boldogságot az örömöt. Ne a társtól várd. Érd el, hogy már most, ha egyedül vagy, BOLDOG LEGYÉL. Élvezd az életet, tanulj, fejlődj, szórakozz, játssz, építs örömteli kapcsolatokat az életedben. Legyél nyitott, befogadó és el fog jönni Ő. Vagy a jelenlegi társad jobbá teheted, ha magadat jobbá teszed. Emelheted a kapcsolatod vele, ha te úgy döntesz, hogy képes vagy látni benne a jót, a szépet, azt, amiért bele szerettél. 

Ha mindez nehezen megy, úgy érzed, hogy szükséged van segítségre, akkor örömmel várlak egy egyéni konzultáción, oldáson. www.istarkapuja.com

Namaste Zia 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése