2018. augusztus 23., csütörtök

Önmagammá válni egyenlő boldogság!

Ez a téma még kicsit kapcsolódik a sorskönyves írásomhoz, azonban önmagában is érthető. Tudatalattinkban olyan rejtett programok rejtőznek, amelyek nem engedik, hogy saját életünket éljük, önmagunk legyünk. Hogy ez mit is jelent? Azt, hogy valamely szülőnek akarunk megfelelni és az ő "rejtett" parancsait, melyet gyerekkorunkban hallottunk, kimondva, kimondatlanul, azt követjük. 

Ezáltal nem merünk, nem is tudunk önmagunk lenni, amíg ezeket fel nem ismerjük és meg nem változtatjuk. Amíg magunknak nem adunk engedélyt arra, hogy önmagunk legyünk. Addig játszmázunk és mint, ahogy a mátrixban is láthattuk, belénk táplált programok alapján működünk. 

A mintánk része az is, hogy önmagunkká válni veszélyes, mivel a legtöbb ember a programjai szerint él és játszmázik. Az agy így van programozva. Kilépni ebből és önmagunkká válni, azt jelenti, hogy meg kell mutatni önmagad, a "meztelen" valódban. Ez elsőre furcsa érzés. Mivel a körülöttünk lévő emberek egy része nem tud ezzel mit kezdeni. Azonban, ha önmagaddá válsz, akkor a hasonló a hasnlót vonzza alapon egyre több olyan embert vonzol magad köré, akik szintén önmagukat adják. Akik már szintén képesek, hanem is a nap 24 órájában, de valamennyi időre önmagukká válni. 

Ez miben nyilvánul meg? Nem követed már a csordát. A saját belső intuíciódra hallgatsz. Nem akarsz tenni dolgokat, hanem hagyod, hogy az élet át áramoljon rajtad és belső indíttatásból cselekszel. Egyfajta béke és nyugalom van benned, mert nem akarsz másokat megváltoztatni. Észre veszed, ha mások megpróbálnak bele vonni a játszmáikba és már nem mész bele. Azonban nem is ítéled el őket, mert tudod, hogy ő még a saját mátrixában van, futnak a programjai, amelyek, őt és a cselekedeteit tudat alatt irányítják. 


Egy idő után elkezded élni a saját életed. Azt a munkát végzed, azt tanulod, amit te szeretnél és nem azt, amit a szüleid szerettek volna. Olyan társat választasz, akivel szintén önmagatokat adhatjátok és így egy harmonikusabb, boldogabb kapcsolatot alakíthattok ki. A többi emberi kapcsolatod is sokkal örömtelibb lesz. Sokkal többet nevetsz és élvezni kezded az életet. A szenvedés egyre jobban eltűnik. A szívedből kezdesz el élni, megtanulsz valóban szeretni! A tested egészséges lesz, mivel a lelked is az.


Hogy tudod elérni ezt az állapotot? Vagy egy hozzám hasonló terapeuta segítségével, vagy egy nagyon erős tudatos jelenlét által. Ezt a jelenlétet, tudatosságot meditáció által lehet megszerezni, vagy jóga, vagy koncentrációs gyakorlatok, légző gyakorlatok segítségével. Ha nő a tudatosságod, akkor képes vagy mindenre nyitottá válni, ami  a környezetedben történik. Nekem a Sorskönyv című könyv hozta a változást és rálátást, amellett, hogy közben tudtam magam a saját terápiás módszeremmel oldani. Emellett meditációban gyógyítani. Mindegy, hogy milyen úton indulsz el, csak a lényeg, hogy tedd meg az első lépést a változás felé. Legyen benned a szándék arra, hogy a saját életedet éld és önmagaddá válj. Ezt onnan fogod tudni még, hogy megtörtént, amikor már nem érdekel, hogy mit gondolnak, mondanak rólad mások

Az ember azért születik ide a földre, hogy tapasztalás útján fejlődjön. Sokkal több van benned, mint gondolnád. Azért vagy itt, hogy meghaladd önmagad, túllépd a korlátaidat. Az olyan emberek mutatják az utat, hogy semmi sem lehetetlen, akik ezt már megtették. Mint például Keanu Reeves, aki a drámáiból erőt kovácsolt és híres színész lett, mégis szerény tudott maradni. Vagy Nick Vujicic, aki kezek és lábak nélkül született és most járja a világot és másokat motivál. Vagy Eckhart Tolle, aki a szenvedésében hajléktalanként megvilágosodott és szintén most másokat tanít. A végső cél ahogy sok helyen mondják lehet a megvilágosodás. Azonban én azt mondom, mivel sokakat ez nem érdekel vagy nem tud vele mit kezdeni. A te végső célod legyen az, hogy túllépd önmagad korlátait és ledöntsd azokat! 


Engem itt találsz meg:

Namaste Zia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése