2019. április 15., hétfő

Spirituális nő kontra a Nő avagy hogyan ötvözzük a kettőt.


Ismét billentyűzetet ragadtam, mert annyi felismerés jött a hétvégén, hogy úgy érzem érdemes megosztanom másokkal is. Ami gyerekkorban történik velünk, meghatározó egészen a tinédzser korig és persze az után is, de itt alakulnak ki a fő negatív-pozitív minták, amit a családtól, környezettől látunk, tapasztalunk. 

Ha egy kislányt elhagy az édesapja, vagy meghal, vagy a szülők elválnak, akkor az rányomja a bélyegét a későbbi párválasztásaira is. Ezzel kapcsolatosan jött elém egy film, ahol a 9 éves kislányt az apukája otthagyja a moziba és soha többé nem tér vissza. Ezután ebből a kislányból egy férfigyűlölő nő válik. De ha nem is gyűlöli a férfit, nehezen fog bízni bennük és falakat épít maga köré a férfiakkal szemben. 

Szombaton a női jógán egy kedves társunk mesélt arról, hogy volt egy férfi 2 napos worskhopján, ahol nőket tanít arra, hogy hogyan szelídítsenek meg egy férfit. Magyarul, nőként hogyan viselkedjünk, mit és hogyan tegyünk ahhoz, hogy a férfival szót értsünk, boldog és harmonikus kapcsolatot alakítsunk ki, vagy egyáltalán megtaláljuk életünk szerelemét. Elmondása szerint sok felismerést kapott és a párjával való kapcsolatán már most érződik a pozitív változás. 

Bevallom az egóm először tiltakozott az ellen, hogy egy férfitól tanuljam meg, hogy hogyan legyek nő, ez mit is jelent, de kíváncsiságból felmentem a weboldalára. A férfi nem pszichológus, nem spirituális, sőt az összes spiri tanítástól agybajt kap és kissé lenézően ír, szól róla. Azonban mégis valamit tud, mert nők százai mennek a programjaira, amik fél évre előre tele vannak. 


Ez a a férfi azt tanítja, hogy az első amit meg kell tanulunk és ezzel egyet értek, hogy nők legyünk. Nem spiri nő, nem nem tudom milyen nő, csak NŐ. Aki képes kapcsolódni a férfihoz, aki hagyja, hogy a férfi meghódítsa, aki királynő. Rögtön jött az elmémből a válasz, de hát én az vagyok. És rájöttem, hogy nem. Uralkodónő voltam, de az nem azonos a királynővel, mert ahogy a nevében is benne van, az uralkodónő, uralkodni akar. Miközben az a férfi dolga.

Tehát a lényeg hölgyeim, hogy megtanulunk nők lenni, nem spiri-ezó-szakrális nők, hanem elsősorban nő. Hogy ez mit is jelent? A múlt héten tartottam egy foglalkozást arról, hogy mik a sérült női minták és azokat írtuk át, egészségessé. Az egészséges női minta, amiből ha valamelyik hiányzik belőlünk, akkor a nőiességünkben gondok lehetnek. Az egészséges nő: 1. áradó, alkalmazkodó, simulékony. Nem sok ilyen nővel találkozok én sem, sőt bennem is hibádzott eddig. A 2. minőség: társaság orientált (ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy partikat kell adni vagy partikra járni). Na ettől is kirázott a hideg. A 3. minőség: gondoskodó, ez oké.  Azonban az anya típusú nők ne kövessék azt a hibát el, hogy a férfiról, mint egy gyerekről akarjanak gondoskodni és ne tekintsd a férfit a gyerekednek (még akkor sem ha fiatalabb). A 4. együttérző. Ez sem keverendő össze az empátiával. 


Nőként az alábbi minőségeket hordozzuk lelkünkben, ami szintén amennyiben hiányzik, kimunkálható: Bensőséget, meghittséget hordoz a lényünk. A nő figyelmes és odaadó, kitartó, tudatos, éber, körültekintő, ha valamit el akar érni. Magasabb szintű intuícióval ösztönszerű előérzettel rendelkezik. Régi korokban a nők jövőbelátó képessége segített a családnak (minden nő képes rá).  Érzékenysége által megérzi, hogy mi történik a családtagjaival, bárhol is legyenek. Kommunikációs készség, képes érzelmesen beszélni valamiről. Érzéseit ki tudja fejezni. Képes rajongani, felnézni, imádni egy férfit. Szeretettel tud kötődni emberekhez. Élet befogadására képes. A táplálás számára a szer-etet kifejezése. Belső bölcsességgel rendelkezik a történések megértésében, ami nem az észből, hanem a szívből jön. Törekszik a békességre. Türelemmel, elfogadással, megértéssel, alázattal viseltetik, a számára fontosnak ítélt dolgokban. Kitartóan képes önmagam felfedezésével, megértésével, fejlesztésével foglalkozni. Ősanyai módon örök túlélő és még sorolhatnám. 

Ez a férfi is elmondja a tanításában, hogy ne szerelmet akarj bevonzani, hanem férfit. Ehhez azonban az kell, hogy te vonzó nő legyél. A vonzó nő, ezt több férfi is mondta, nem attól vonzó, hogy hány kiló, milyen a ruhája, sminkje, hanem a kisugárzása. Én is számtalan olyan 100 kiló fölötti hölgyet láttam, aki úgy tudta viselni a túlsúlyát, hogy sütött belőle a női, szexuális vonzerő. Neked kell dolgoznod magadon és felfedezni, hogy te mitől érzed magad vonzó nőnek. Ne spiricica, ne ezó, tantra papnő akarj lenni, mert ahhoz csak bizonyos férfiak tudnak kapcsolódni. Legyél először csak a nő, akihez tud kapcsolódni a férfi és közben belül lehetsz te spirinő vagy bármi. Legyen önbecsülésed, önbizalmad.

A jelenlegi párom nem spirituális. Imádja a testem és megkért hogy egy dekát se fogyjak. Pedig én látom, hogy még honnan lehetne lefaragni. Mióta ő van az életemben, egyre jobban érzem, mit is jelent nőnek lenni. Neki nem a spirituális nőt, a papnőt és a médiumot mutatom, de tud ezekről a minőségeimről, elfogadja. De ő a nőt imádja bennem. 

Ha társra vágysz, nőként szeretnéd jobban megismerni magad, gyere és tarts velünk május 18.-án szombaton: 

Feliratkozás a hírlevelemre: https://www.mudrazia.hu/e-book/

Namaste Zia
         

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése