2019. április 29., hétfő

Szer-elem, szerelem. Édes vagy gyötrelmes?

Neked mi jut eszedbe a szerelem szóról? Kellemes vagy kellemetlen kép, emlék? Mi játszódik most a te életed szerelem színpadán? 

Minden évben május elsejével elérkezik a SzerelemIstennők időszaka. Azonban ez nem az a rózsaszín szemüveges, csöpögős, romantikától tocsogó időszak, de nem ám. A szerelem jelképe a vörös rózsa és a rózsának, ne felejtsük el ott vannak a tövisei is. Nos ilyen a szerelem is. Édes mint a rózsa, finom, bársonyos, de ugyanakkor szúr és megsebez

Ahogy Osho is mondja, a szerelem azért olyan félelmetes az ember számára, mert ott fel kell adnod teljesen az egód, ott meghal az irányítás és a kontroll. Mert ha mégsem, akkor a szerelem hal meg. Nagyon egyszerű a választás. A szerelembe nem lehet csak félig alámerülni, ott teljesen bele kell magadat engedni. Mégpedig olyan mélyen, mint egy jó mély kútba, aminek az alja sötét, félelmetes, nem látni mi van az alján. 


Nagyon sok szerelemi történet kering a ősidőkből és az Istennők között is több is fűződik ehhez az időszakhoz. A legismertebb Aphrodité. Ő nem a hűségéről volt híres és az elköteleződéséről. Számomra a leghitelesebben a szerelemet Ephona egy kelta Istennő testesíti meg. Ephona felpattan hófehér lovára és alászáll a szerelem mélységeibe, igen tudja, hogy ott sebezhetővé válik és fájdalmat is okozhatnak neki, azonban kockáztat, mer bátor lenni. 

Amikor valaki régóta keresi az "igaz" szerelmet, de nem találja, annak számtalan oka lehet. Többek között az is, hogy már annyiszor sebezték meg, hogy tudatalatt fél a szerelemtől. A tudatalatti mindig erősebb mint a tudatos énünk. Vagyis a döntést a tudatalatti hozza meg. Tehát ha ott félelmek találhatók, akkor hiába vágyunk a szerelemre az nem tud megvalósulni, létre jönni. Ezen kívül a sejtjeink nem csak a saját sérüléseinket, traumáinkat tárolják, hanem az őseinkét, a generációét is és van, hogy azért nem sikerül párt vagy megfelelő, méltó párt találni, mert a sejtjeinkben lévő generációs blokkok nem engedik.   

Május 18.-án, szombaton többek között ezekkel a blokkokkal is foglalkozunk, ezeket is oldjuk. Hogy megvalósulhasson mindazok számára a várva várt párkapcsolat, akik eddig csak álmodoztak róla. Részletek: 

A blokkok jöhetnek előző életekből is és még sok - sok minden tapadhat hozzájuk, amiről az ember lánya, fia nem is tud. Ez a téma nagyon összetett. Én magam is több évig dolgoztam rajta. És sokszor van, hogy végre beteljesül a szerelem, azonban nem azonnal jön a tejjel, mézzel folyó kánaán. Szinte azonnal kapjuk a feladatokat, kihívásokat. Ez a legjobb, amikor nem egy rózsaszín szemüvegen keresztül látod a párod, hanem azt, aki ő valójában. Így nem kell éveket töltened azzal, hogy ez az időszak, ami 1-2 év általában lefusson. Hanem rögtön belevágunk a közepébe, ahogy az én kapcsolatomban is történt Antonioval a szerelmemmel. Minél jobban tisztul le a kapcsolatunk, annál mélyebbé tud válni. Más barátnőim is erről számoltak be, akik megtalálták az igaz szerelmüket. Szeretik a párjukat, de látják egymás hibáit és elfogadják. Folyamatosan dolgoznak magukon és a kapcsolaton. Ennek soha nem lesz vége, mert szeretik a párjukat.


Igen, ő nem tökéletes és én sem. Mindketten régóta egyedül élünk, pluszban mindketten más kultúrából érkeztünk, más szokásokkal. De még ha ugyanazt a nyelvet is beszélitek, el tudtok beszélni egymás mellett. Mint újfent megállapítottam a férfi és a női agy valóban nagyon más, nagyon máshogy látunk dolgokat. Ezt el kell fogadni, rá kell jönni, meg kell tapasztalni. Néha nem egyszerű. Viszont én már tudok jókat nevetni rajta. Ne menekülj semmiképp vissza a barlangodba, mert örökre magányos maradsz.

Örülj bárminek, bárkinek, amit eléd hoz az élet, tanításként. Azonban nem kell mindenkit elfogadnod. Igen minden kapcsolat tanító, de nem kell szívnod feltétlenül. Tanulj meg szűrni, tanulj meg tisztán látni. Tanulj meg alámerülni és felismerni a mintázatokat, amiket otthonról hoztál és amiket működtetsz. Többek között ebben is fog segíteni a május 18.-ai program. 

Gyere és tarts velünk. Jelentkezz, most: 

Namaste Zia  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése