2019. december 10., kedd

Párkapcsolati zűrzavarok, kire is vágyunk valójában.

Úgy érzem, hogy egyértelműen kimerem mondani, hogy az életben az egyik legnehezebb terület nem csak nekem, hanem még jó pár embernek az a párkapcsolat. Az új energiák megérkezésével, ahogy felborultak a férfi - női szerepek. Ugyanakkor a régi minták is eltűntek, már nem működnek. Az új minta lassan bontja ki magát, ugyanakkor mivel sokaknak vagy nincs mintája vagy csak a régi negatív, ezért fogalmuk sincs, hogy a meglévő helyzeteket hogyan kezeljék. 

Az egyéni oldásoknál, mélyebben bele tudunk menni egy - egy történetbe. Az általános minta leginkább a hölgyeknél, hogy nem a megfelelő partnert vonzzák be. Az elvárások pedig sokszor nagyon nagyok, vagy zavarosak. Egyre inkább látom, hogy itt az idő rendet tenni elsősorban a fejekben és az elképzelésekben. 

Most hosszú idő után az én történetemben is egy szomorú esemény férkőzött be, ezen a téren. A férfi, akire oly régóta vágytam és úgy éreztem, hogy ő a legmegfelelőbb számomra. A hetekben ismerte be, hogy ő nem áll készen egy párkapcsolatra. Mindezt olyan kétségbeesetten, mintha itt lakna a közelben és lehetőségünk lenne, akár holnap összebútorozni. Miközben ő egy másik országban él és ahhoz, hogy mi együtt élhessünk vagy összehangoljuk az életünk hónapok kellenének. 



Rá kellett ébrednem, hogy hónapig egy illúzió lufit dédelgettem, ami most kidurrant, én pedig finoman szóval pofára estem. Természetesen ezt az illúziót ő táplálta és bár nem volt tudatos, nem rosszindulatból tette mégis valahol, ártott vele. Mára felismertem, hogy a legegyszerűbb a tiszta kommunikáció. Régebben sok mindent nem mertünk kimondani és a nőnek nem is volt szabad szinte megszólalni, de mára ennek vége. Ma már szólhatunk, kinyithatjuk a szánkat, elmondhatjuk az igényeinket. Oda állhatunk a férfi elé és a szemébe nézve, kérdezni is jogunk van. Tudom, hogy sokszor azért félünk kérdezni, mert attól félünk, hogy nem azt a választ kapjuk, amit remélünk. De jobb előbb megtudni azt, hogy a férfi mit érez, mint hónapig illúzióba ringatni magunkat. 

Az ilyen sztorikból tanul az ember lánya, fia és kétszer nem lépünk ugyanabba a folyóba. Tehát az első és a legfontosabb, hogy tisztázzuk magunkban, hogy mire is és kire is vágyunk. Aztán fontos megnézni, hogy ezek a történetek mit üzennek nekünk. Például, ha ő azt mondja, hogy nem áll készen egy párkapcsolatra, akkor vizsgáljuk meg, hogy bennünk melyik az a (lélek)részünk, aki nem áll készen egy párkapcsolatra? Aztán azzal is érdemes dolgozni és kioldani az ellenállást és annak a gyökér okát. 



Ha megvan, tisztán látjuk, érezzük, hogy ki az akire vágyunk, akkor az egészet érdemes leírni. Itt nem a 100 pontos listára gondolok. Hanem arra, hogy mi a fontos. A társam lehetőleg, lássa meg a lelkem. Aki látta az Avatár című filmet, abban, amikor egymásra néztek és azt mondta, hogy: - "Látlak téged." Akkor az ezt jelentette, hogy látom a lelked. Igen a férfi abban nem változott és változik, hogy először a csomagolást fogja nézni. Bocsássuk meg neki. Azonban kérdés, hogy utána lát téged? Hajlandó kapcsolódni hozzád lélekből? Mert ha nem akkor felejtős. Ha csak nem most éppen te is csak egy kis kalandra vágysz. Az is fontos, hogy ne add könnyen oda neki a tested, a kincsed. A yonid az egyik kincsed a lelked mellett. 

Ha érzed a szívedben, hogy ki ő, akkor küld ki a kérésed a Teremtőnek, Forrásnak, Univerzumnak, ki hogy hívja. Ez, hogy történik? Hmm, vagy egy közbenjárót érdemes keresni, aki könnyen fel tud kapcsolódni, vagy először próbáld meg egyedül. Mintha felhívnád a Teremtőt. Leadod a rendelésed. Aztán engedd el az egészet, bízva abban, hogy megkapod, amit kértél, légy nyitott. Majd éled az életed, találd meg az örömöket, még több örömöt, ami téged tölt, ami hozzáad az életedhez. 

2020-ban egy párkapcsolati sorozatot fogok elindítani, ahova férfiak is jöhetnek. Nem csak azoknak fog ez a sorozat szólni, akik most vonzanák be az új társat, hanem azok számára is, akik már kapcsolatban vannak. Fogunk foglalkozni az új férfi-női szerepekkel. Az új párkapcsolati minták írásával. Kövess hírlevélben, vagy a facebookon. www.mudrazia.hu 

Csodákkal teli napot Zia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése