2020. április 5., vasárnap

Újjászületési folyamat, az új világ megszületése

Ha valamilyen szinten követed a facebookot vagy asztrozófiai írásokat, akkor tudod és nem szeretném ismételni, hogy ez az időszak egy új világot teremt. Ami az önmagunkkal való új kapcsolatot jelenti. 

Aki látta a Gyönyörű zöld című francia filmet, az sejti, hogy miről lehet szó. Ha nem láttad, akkor az írásom végén beteszem a linket a filmről. Azért sajnos még ennyire tökéletes nem lesz a világ. A pénz még nem fog eltűnni és az emberek sem lesznek vegetáriánusok. Azonban mindenkit, még ha nem is úgy tűnik, azonban a világ vezetőit is elgondolkodtatja a helyzet. Minden át fog alakulni és valamivel jobb lesz. Még ha most nem is úgy tűnik. 

FöldAnya elkezdett fellélegezni és ez nekünk jó. Ha lehetőséged van a természetbe kimenni, mert van kerted vagy a közeledben egy park, akkor tedd meg. Sokkal erősebb a földenergia mint valaha. (én érzem az energiákat, földben, stb.) Ezáltal egy 10 perces sétától is fel tudsz töltődni és a napozástól. Hidd el ez most nagy gyógyír. Jó mélyeket lélegezni abból a megtisztult levegőből, ami most van. Nyújtózni, mozogni és sokat nevetni. Ez a legfontosabb. 


Bár látszólag el vagyunk szeparálva egymástól mégis együtt tudunk lenni. Az online térnek most van végre valódi haszna. A kapcsolatok is átrendeződnek és átértékelődnek. A prioritások az életedben átrendeződnek. Talán elkezded meglátni az élet valódi szépségét és értékeit. A gyermeked és a férjed vagy feleséged vagy szüleid mosolyában. A szüleink most nagyobb veszélynek vannak kitéve. Bármikor szembesülhetsz vele, hogy nem lesznek mindig melletted. Talán ebből a szemszögből nézve megtanulod őket megbecsülni és megbocsátani mindazt, ami miatt haragudtál rájuk. 

Sok helyen olvashatod, hogy fontos lenne kapcsolódni az önmagoddal. Azonban lehet, hogy valakinek ez új vagy nem tudja, hogy mit is jelent mindez. Önvaló, a halhatatlan lelked. Ami ott van benned, avagy a Szellemeddel. Mivel a testen kívül, Lélek és Szellem vagyunk. Ide kapcsolódni, fontos, hogy tedd a kezed a mellkasodra, ahol a Lélek székhelye van az a szívcsakra és a kulcscsont területes. Lélegezz bele ebbe a területbe jó mélyen. A lassú mély légzés megnyugtatja az elmét. Fontos a mozgás. Jógát tanítok, de nem ezért preferálom és reklámozom a jógát. Hanem azért, mert az egyetlen mozgás forma, ami test-lélek-szellem szinten hat és gyógyít.

Az elme, szorong, fél, aggódik mindentől, ami bizonytalan. Ez a helyzet pedig amiben most vagyunk a legtöbb ember számára bizonytalanságot hozott. Ezáltal lehet, hogy elkezd hisztizni és ellenállni az egész történetnek. Ez normális. Hogyan tudod megnyugtatni? Ha van gyereked, akkor gondolj úgy az elmédre, mint a hisztis gyerekre és úgy nyugtasd meg. Mondd el neki, hogy minden rendben van, bár látszólag ott kint vészhelyzet alakult ki, azonban itt bent, minden rendben. 


Amivel tudok segíteni és igyekszem tenni a dolgom. Ingyenesen 2 hetente csütörtökön lesz online vipassana meditáció (egy buddhista meditáció) 15 percben. Hírek erről majd a weboldalon és a facebookon a Blokkoldó Mudra Yoga oldalamon. Ezen kívül tartok attól függően, hogy ki mennyi tud adományozni, csoportos meditációkat. Keddenként online jóga óra 17:30-19 óráig és 19:15-20:45-ig.

A következő húsvét nagypéntekjén a feltámadás, ami most nagyon aktuális, hisz ebben a folyamatban vagyunk benne, ezt támogatja. Meghal a régi, hogy helyet adjon valami újnak. Amit tanít még ez az időszak az együttműködés. Azonban ahhoz, hogy együtt tudjunk működni fel kell emelkedni a szív szintjére és először vissza találni az erőnkhöz. Április 18.-án szombaton erről tartok egy meditációt és az egészség rezgéseire való felemelkedésről. Erről még nem írtam, de a weblapon ez is hamarosan fent lesz. 

Feladat van. Azonban talán te is ismered a mondást. Teher alatt nő a pálma. Ha nem bírnánk el, nem kaptuk volna ezt a feladatot. Együtt sikerülni fog. Tanulj meg csendben lenni, befelé figyelni. Higgy magadban és abban, hogy nem vagy egyedül, soha nem is voltál. Végül az ígért film: https://vimeo.com/70304234?fbclid=IwAR3xJ9dhF2is__7DNrEVf688tAKet08x_TG-nRfmN_2GMpKYJVyt1BjExBI

Csodákkal teli napot Zia



1 megjegyzés:

  1. A 4X8 sheet metal prices near me - TITanium Arts
    A 4X8 sheet metal prices near titanium razor me. TITanium Arts. Buy how strong is titanium A 4X8 sheet titanium cerakote metal prices at TITanium Arts. Buy A 4X8 titanium wood stove sheet metal 2019 ford edge titanium for sale prices online at TITanium Arts.

    VálaszTörlés